21 Feb 2009

Sobre el menu

Bé, sembla que ja tenim força triat el menu. Vam passar pel Xalet per parlar amb l'encarregat i vam aprofitar per tastar tot el que sortis a la carta remotament similar al menu que ens feia gracia. Ens falten els aperitius, ja ho farem al tast oficial d'aquí un més aprox.

De moment la cosa aniria així

Aperitius

Freds

Pernil d'aglà
Iceberg de "xupitos" (crema de mango, de tomàquet verd, etc.)
Cristalls amb assortit de formatges
Mini tartaletes de seitons amb pasta de tomaquet
Brotxetes de codonyat amb anxoes

Calents

Cruixent de vieires amb pera confitada
Mini brotxetes de carbassó i rap amb taronja
Palets de poma verda i botifarra
Croquetes cremoses de bacallà amb pebrot escalibat
Mini llomillets amb crema de foie

Begudes: Barra lliure

Sopar

Amanida de llagostins amb purès dolços i flors

Confit d'ànec amb crema de taronja i cubs de maduixa

Sorbet de llima

Pastís: Sacher de xocolata


Bodega

Hem d'acabar de decidir, però pinta que posarem un Somontano negre, un Costers del Segre blanc i un cava.

Bé, qualsevol al·lèrgia o intolerància alimentària (física o psicològica) aviseu!!

No comments:

Post a Comment