Bé, sembla que ja tenim força triat el menu. Vam passar pel Xalet per parlar amb l'encarregat i vam aprofitar per tastar tot el que sortis a la carta remotament similar al menu que ens feia gracia. Ens falten els aperitius, ja ho farem al tast oficial d'aquí un més aprox.
De moment la cosa aniria així
Aperitius
Freds
Pernil d'aglà
Iceberg de "xupitos" (crema de mango, de tomàquet verd, etc.)
Cristalls amb assortit de formatges
Mini tartaletes de seitons amb pasta de tomaquet
Brotxetes de codonyat amb anxoes
Calents
Cruixent de vieires amb pera confitada
Mini brotxetes de carbassó i rap amb taronja
Palets de poma verda i botifarra
Croquetes cremoses de bacallà amb pebrot escalibat
Mini llomillets amb crema de foie
Begudes: Barra lliure
Sopar
Amanida de llagostins amb purès dolços i flors
Confit d'ànec amb crema de taronja i cubs de maduixa
Sorbet de llima
Pastís: Sacher de xocolata
Bodega
Hem d'acabar de decidir, però pinta que posarem un Somontano negre, un Costers del Segre blanc i un cava.
Bé, qualsevol al·lèrgia o intolerància alimentària (física o psicològica) aviseu!!
21 Feb 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment